søndag 2. mars 2014

Uglen er ferdig brodert!

Denne helgen klarte vi det! :)

Altså, nå har tante vært snill og brodert en god del siden sist, uten at hjelperen har vært med. Hun har til og med måtte rekke opp ganske mye, fordi vi ikke hadde nok tråd av en del av fargene og måtte kjøpe alternative farger i stedet. Vi gikk tidlig tom for grønn og brun siden vi brukte dobbel tråd. Derfor har vi spettet grønt som gress og en mørkere brun i pannen og på brystet. Sannelig ble det ikke en liten linje med offwhite i stedet for hvitt helt i bunnen på magen også... Denne uglen er derfor helt unik. ;)

Det viktige er at det hvite på magen, som ble det siste vi gjorde, er mest sydd med barnehånd. Igjen var det tante på undersiden, men han har sydd, altså! Kjempestolt!!! ;)

Nå er det mormor sin tur til å lage pute av den, slik at farmor kan få egenprodusert gave til bursdagen sin i mai. HURRA!


The owl is done!

This weekend we finished the embroidery on the owl for grandma. Auntie had to undo some of the stitches we already had done, because we were out of some of the thread colors. There is no owl like this one!! :)
Now the other grandma is going to make it into a pillow, and in May it will be handed over to the owl-loving grandma. As you can see, this is a proud kid. YEAH! :)

6 kommentarer:

  1. Kjempefin!! Dere har vært sååå flinke!!

    SvarSlett
  2. OY!!!! Kjempefin, ikke rart han er stolt <3

    SvarSlett
    Svar
    1. Så flinke dere har vært, kan tenke meg han er stolt og det er jo du også :)

      Slett
  3. Kjempeflink han Phillip! Jeg er sikker på at det er han som har sydd mesteparten, ikke sant Phillip? Litt hjelp må man jo få. Kor du har funnet den puta, Bente Lill? Har ei her som har lyst til både strikking og brodering.....

    SvarSlett
    Svar
    1. Karin, jeg kjøpte en pakke med "barnevennlig" broderi (påtegnet stoff og garn) hos en lokal håndarbeidsbutikk. At det blir pute har vi bestemt selv! :)
      Når det gjelder strikking, så kan jeg anbefale "Strikket katt", som du finner i høyre kollonne...
      Klem, Bente Lill

      Slett