søndag 25. mai 2014

Min største "bragd" til nå.

Originalbildet fra produktpakken

Ole Brumm alfabet fra Disney


Prosjektet ble påbegynt våren 1998, like før jeg skulle bli klassestyrer for første gang. Målet var å få det ferdig innen høsten kom, slik at det kunne henge på veggen i klasserommet. Nå gikk det ikke slik, fordi mye uforutsett skjedde den sommeren, og da havnet dette litt på sidelinjen. I stedet ble det en WISP som kom frem med ujevne mellomrom over mange år.

Jeg jobbet meg fra midten opp til bokstaven A og så resten av øvre del, pga endringer og tilføyninger i bunnen. Måtte jo få med de tre norske bokstavene til slutt!! :)


Litt av progresjonen min de siste årene WIsP'en ble jobbet med.
Siste bokstav ferdig brodert var X, om jeg husker rett, mens de siste stingene var på de tre biene over Ole Brumms hode nede til venstre. Dato for ferdigstillelse var 3.august 2009.

Å få til montering/ innramming har tatt tid, men ble aktuelt når nevøen skulle starte på skolen. Nå har han snart gått på skole ett år, og jeg håper at det kan bli ferdig i løpet av sommeren. - En Fantetante må vel ha lov til å skjemme litt bort, eller hva? ;)

Produsent er Royal Paris, designer Steiner Frères s.a.s. 1998, #6.443-04.

Bilde av mottaker med innrammet alfabet kommer senere! :)




My biggest achievement thus far - a Winnie the Pooh alphabet


I started this in spring 1998, but as is often the case, there were other things going on in my life that needed more attention. It became a WIsP, and I didn't get it done until August 2009. 

For the detail-seekers, I've added the three extra letters from the Norwegian alphabet at the bottom. " Æ Ø Å "

Framing will be done soon, I hope, as it's been given to my nephew last summer when he started school...
Check in again later for final picture! :)

Beni